Spouštíme projekt Klubweb.cz

Prvního srpna 2011 jsme spustili náš projekt Klubweb.cz. Zatímco dříve jsme služby naší společnosti eSports.cz mohli nabízet převážně jen profesoilnálním sportovním klubům, nyní můžeme nabídku rozšířit i pro kluby z nižších soutěží a pro kluby, provozující i jiné sporty než nejrozšířenější fotbal a hokej. Klubweb.cz totiž umožňuje nechat si vytvořit profesionální web sportovního klubu za velmi výhodnou cenu.

V poslední době se na nás obrací stále více menších sportovních klubů, které by měly zájem webové stránky od naší firmy, ale nemohou si dovolit zaplatit takovou cenu, jako prvoligové či extraligové kluby. Pro ně jsme přišli s projektem Klubweb.cz – každý web postavený na tomto systému obsahuje stejné funkce, jako weby které tvoříme pro profesionální kluby, tedy rozpisy zápasů, soupisky, karty hráčů, fotogalerii, videogalerii nebo diskusní fórum. Omezení vyplývající z nižší ceny než u profesionálních klubů je ovšem v tom, že váš klub se bude muset spokojit s jednou z předpřipravených grafických šablon, podle které bude váš nový web vypadat. Samozřejmě tuto šablonu obarvíme do vašich klubových barev a přidáme váš znak, ale nebude možné výrazně měnit vzhled stránky nebo uspořádání jednotlivých prvků. I tak ovšem získáte web, který obsahuje vše potřebné a navíc ve vzhledu, za který se nebudete muset stydět – grafické šablony pro nás připravují zkušení grafici, kteří tvoří i weby velkých sportovních klubů.

Pokud byste chtěli opravdu unitkání grafickou šablonu, máme pro vás připraven tarif Premium, který za zvýšenou cenu umožňuje vlastní vzhled webu. na základě vašich požadavků ná grafik připraví speciální vzhled pouze pro vás.

Doba vytvoření webu se pohybuje v řádu dnů – dodáte nám potřebné informace a váš klubový znak a do několika dnů budete mít připravený moderně vypadající web se všemi potřebnými funkcemi. Automaticky web poběží na adrese http://vasklub.klubweb.cz, je ovšem možné jej umístit i na vámi zvolenou doménu, kterou pro vás zaregistrujeme, případně poradíme, jak pro nový web využít doménu, kterou máte již zaregistrovanou.

Přestože je ovládání redakčního systému Klubweb.cz jednoduché a intuitivní, je vám po celou dobu k dispozici naše technická podpora.U standardního tarifu se jedná o podporu na emailu, u tarifu Premium pak i technickou podporu na telefonu.

V současné době připravujeme pro naše první zákazníky první klubové weby v systému Klubweb.cz. Pokud budete mít jakékoli dotazy, můžete se obrátit na email klubweb@esports.cz a budeme se vám snažit co nejlépe odpovědět.